Minilex - Lakipuhelin

Avioehtosopimuksen peruuttaminen

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Avioehtosopimuksella poistettu avio-oikeus voidaan peruuttaa, mikäli molemmat aviopuolisoista näin haluavat. Peruuttaminen tulee tehdä samassa muodossa kuin alkuperäinen avioehtosopimus on tehty. Aviopuolisoiden tulee siis tehdä peruuttamisesta uusi avioehtosopimus, jolla he sopivat asiasta. 

Jotta avioehdon peruuttaminen olisi pätevä, tulee siihen olla molempien suostumus. Lisäksi uusi avioehtosopimus on toimitettava Digi- ja väestötietovirastoon, jotta se tulee voimaan (ks. avioehtosopimuksen voimaantulo).

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


Mikäli olet epävarma asiakirjan soveltumisesta lakiasiaasi tai haluat saada tarkempaa neuvoa asiakirjaan liittyen, niin pyydämme kääntymään lakimieheen puoleen soittamalla lakipuhelimeen 0600 12 450. Voit myös pyytää lakimiestä laatimaan asiakirjasi tai sopimuksesi valmiiksi alusta loppuun.

 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa