Minilex - Lakipuhelin

Uusi avioehtosopimus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Avioehtosopimuksella aviopuolisot voivat perustaa tai poistaa avio-oikeuden toistensa omaisuuteen tai rajoittaa sitä. Avioehtosopimusta koskee tiukat muotovaatimukset ja se tulee voimaan, kun se on rekisteröity Digi- ja väestötietovirastossa. Rekisteröity avioehtosopimus on voimassa avioliiton päättymiseen asti tai niin kauan, kunnes tehdään uusi avioehtosopimus edellisen tilalle tai se peruutetaan. 

Mikäli puolisot haluavat muuttaa voimassa olevaa avioehtosopimustaan, on heidän tehtävä kokonaan uusi avioehtosopimus, joka täyttää samat laissa säädetyt pätevän avioehtosopimuksen edellytykset. Se tulee myös jättää Digi- ja väestötietovirastoon, jossa se rekisteröidään ja korvaa aiemman avioehtosopimuksen. Avioehtosopimuksen peruuttaminen tapahtuu myös puolisoiden tekemällä uudella avioehtosopimuksella, jossa ilmoitetaan avio-oikeuden palauttamisesta.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Lakimiehemme vastaavat avioehtosopimuksen tekemiseen ja uusimiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa