Minilex - Lakipuhelin

Uusi avioehtosopimus

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Avioehtosopimuksella aviopuolisot voivat perustaa tai poistaa avio-oikeuden toistensa omaisuuteen tai rajoittaa sitä. Avioehtosopimusta koskee tiukat muotovaatimukset ja se tulee voimaan, kun se on rekisteröity Digi- ja väestötietovirastossa. Rekisteröity avioehtosopimus on voimassa avioliiton päättymiseen asti tai niin kauan, kunnes tehdään uusi avioehtosopimus edellisen tilalle tai se peruutetaan. 

Mikäli puolisot haluavat muuttaa voimassa olevaa avioehtosopimustaan, on heidän tehtävä kokonaan uusi avioehtosopimus, joka täyttää samat laissa säädetyt pätevän avioehtosopimuksen edellytykset. Se tulee myös jättää Digi- ja väestötietovirastoon, jossa se rekisteröidään ja korvaa aiemman avioehtosopimuksen. Avioehtosopimuksen peruuttaminen tapahtuu myös puolisoiden tekemällä uudella avioehtosopimuksella, jossa ilmoitetaan avio-oikeuden palauttamisesta.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Lakimiehemme vastaavat avioehtosopimuksen tekemiseen ja uusimiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa