Body: 
Minilex-lakipuhelin - 0600 12 450

Lakipuhelin neuvoo edullisesti

» Soita 0600 12 450 - klo 8 - 23 • la–su 9 - 23 »

Lakipuhelimesta saat luotettavaa lakineuvontaa nopeasti ja helposti. Voit soittaa meille kaikissa lakiasioissa. Puhelut ovat luottamuksellisia ja voit halutessasi esiintyä nimettömänä.

Suomen paras lakipuhelin! Kiitos tästä palvelusta.

Nainen, Itä-Suomi

» Suora yhteys juristeihin
Kaikilla lakipuhelimeen vastaavilla juristeilla on oikeustieteellinen loppututkinto suomalaisesta yliopistosta.

» Saat vastaukset helposti ja nopeasti  
Unohda ajanvaraukset ja matkat kalliisiin tapaamisiin. Lakipuhelin neuvoo joka päivä helposti ja nopeasti • klo 8 - 23 • la–su 9 - 23.

» Edullinen minuuttihinta
Kiinteä ja edullinen minuuttihinta, joten maksat vain käyttämästäsi puheluajasta. Puhelu maksaa vain 2,95 € / min + ppm ja se veloitetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä. Veloitus alkaa lakimiehen vastatessa puheluusi.Lisätietoa Minilex-lakipuhelinpalvelusta


Minilexin ideana on sen perustamisesta alkaen ollut tarjota tavallisille suomalaisille lakiapua helpommin ja edullisemmin. Minilex-lakipuhelin on keskeinen osa koko Miilex-palvelua ja se palvelee lukuisia suomalaisia aamusta iltaan lähes vuoden jokaisena päivänä. Alla on muutamia käyttäjien esittämiä kysymyksiä vastauksineen lakipuhelinpalvelua koskien:

Voinko esiintyä lakipuhelimeen soittaessani nimettömänä?

Lakipuhelimessa voi halutessaan esiintyä nimettömänä.

Paljonko lakipuhelimeen soittaminen maksaa?

Lakipuhelimen minuuttihinta on vain 2,95euroa + ppm. Puhelun kestäessä keskimäärin noin 8,48 minuuttia, maksaa lakipuhelimeen soittaminen keskimäärin noin 25 euroa.

Lakipuhelimeen soittaminen maksaa keskimäärin vain murto-osan asianajajan tai juristin normaalista tuntihinnasta. Yleensä asianajopalvelut maksavat tunnilta noin 248,00 - 372,00 euroa. Soittamalla ja maksamalla lakipuhelinpalvelusta pienen summan saatat säästää rahaa satoja tai jopa tuhansia euroja. Lisäksi säästät aikaa, vältyt useimmiten ajanvarauksilta ja matkoilta tapaamisiin sekä kalliilta tapaamisilta asianajo- tai lakiasiaintoimistolla.

Missä asioissa voin kysyä neuvoa lakipuhelimesta?

Lakipuhelin neuvoo yksityisiä, yrityksiä ja muita yhteisöjä kaikissa lakiasioissa. Jos tarvitset akuuttiin lakiasiaani neuvoa nopeasti ja edullisesti, niin kannattaa soittaa Minilexin lakipuhelimeen. Autamme sinua arkisin ja viikonloppuisin muun muassa seuraavissa asioissa:

- asunto- ja kiinteistöjuridiikka, kaupankäynti, kuluttajansuoja, lainat, velat ja ulosotto, liikenneasiat, oikeudenkäynnit, lapsi- ja perhe- ja perintöoikeus, rikosasiat, sopimukset, sopimusriidat ja vahingonkorvaukset, työ- ja virkasuhdetta koskevat asiat, vuokra-asiat sekä kaikissa yritysasioissa.

Lakineuvonta auttaa sinua hahmottamaan oman lakiasiasi keskeiset seikat, jotta saat paremmat mahdollisuudet arvioida riskejä ja mahdollisuuksia asiasi ratkaisemiseksi.

Miten lakipuhelinkeskustelu etenee?

Soittaessasi lakipuhelimeen 0600 12 450 keskustelun kulku etenee seuraavasti:

• lakimies kuuntelee asiasi
• lakimies esittää sinulle tarkentavia kysymyksiä
• lakimies kertoo parhaan ratkaisun
• lakimies arvioi tilanteesi ja ehdottaa tarvittaessa mahdollista jatkoapua

Miksi lakipuhelimeen kannattaa soittaa?

Lakipuhelimeen soittamalla:

• saat oikeudellista neuvontaa puhelimitse helposti aamusta iltaan.
• estät etukäteen riitojen syntymisen tai pahentumisen.
• saat lakineuvontaa kiinteään minuuttihintaan eli maksat vain puheluajan mukaisesti.
• jonotus on maksuton eli puheluveloitus alkaa vasta puheluun vastattaessa.
• säästät aikaa ja vältät ajanvaraukset ja matkat kalliisiin tapaamisiin.
• puhelu laskutetaan puhelinlaskussasi.
• saat apua asiakirjojen tai sopimusten kommentointiin.
• saat apua sopivan lakimiehen löytämiseksi.

Palveleeko lakipuhelin yksityisten lisäksi myös yritysasiakkaita tai muita yhteisöjä?

Palvelemme hyvin laaja-alaisesti myös erilaisissa yrityksiin ja muihin yhteisöihin liittyvissä asioissa. Yleisimmin kysytään seuraavista asioista: osakas-, työ- ja toimitussopimukset, käyttöehdot, palkat, etuudet, verotus, lomat, riidat, velkomus / saatavat, vastuut, konkurssi, yrityssaneeraus, toiminnan lopettaminen, immateriaalioikeus, osakkuus, rahoitus ja tietosuoja-asetus. Runsaasti kysytään myös asunto-osakeyhtiöön liittyvissä asioissa. Erilaiset julkisyhteisöasiat kuten kilpailutus, vastuut ja esimiesasiat ovat niin ikään varsin yleisesti kysyttyjä asioita.

Mitkä ovat lakipuhelimen aukioloajat?

Minilex-lakipuhelin palvelee lähes vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan. Lakipuhelin on avoinna ma - pe klo 8 - 23 ja la-su klo 9 - 23.

Käsitelläänkö asiani luottamuksellisesti?

Minilex-lakipuhelimen kunnioittaa yksityisyyttäsi ja Suomen lakia. Kaikki puhelut ovat luottamuksellisia, eikä puheluita koskaan tallenneta lakineuvonnan osalta.

Kuinka kauan lakipuhelu yleensä kestää?

Yksittäisen lakipuhelun keskimääräinen kesto on noin 8,48 minuuttia.

Saako teiltä ilmaista lakineuvontaa?

Mikäli olet vähävarainen tai haluat muuten muuten kokeilla onneasi. Voit lähettää lakikysymyksesi Minilexin Kysy lakimieheltä ilmaiseksi-palveluun. Tällöin saatat saada lakineuvoja maksutta, mutta yleensä vastauksen saaminen kestää melko pitkään, emmekä voi antaa vastaustakuuta. Lakipuhelimessa asioidessa lakiasiasi voidaan käydä heti läpi ja huomattavasti kattavammin, jolloin usein myös saamasi neuvot ovat yleensä hyödyllisempiä. Suullisessa lakineuvonnassa usein ilmenee uusia seikkoja, jotka saattavat muuttaa asian laadun kokonaan toiseksi.