Minilex - Lakipuhelin

Avioehto takautuvasti

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Avioehtosopimus voidaan tehdä ennen avioliittoa tai sen aikana. Se voidaan siis tehdä missä avioliiton vaiheessa tahansa, mutta ei kuitenkaan enää sen jälkeen, kun avioeroa koskeva asia on tullut vireille. Jos avioehtosopimus tehdään ennen avioliittoa, se tulee kuitenkin voimaan vasta vihkimisen jälkeen ja se tulee myös rekisteröidä Digi- ja väestötietovirastoon tullakseen päteväksi. Avioehtosopimusta koskevat lisäksi eräät muut muotovaatimukset.

Avioehtosopimusta ei voi siis tehdä takautuvasti enää sen jälkeen, kun avioeroa koskeva asia on tullut vireille tai kun toinen puolisoista on kuollut. Avioehtosopimus voidaan siis tehdä milloin tahansa, kunhan molemmat puolisoista ovat elossa eikä avioeroa koskeva asia ole tullut vireille.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 » 

Vinkit

- Avioehtosopimuksen voi tehdä ennen avioliittoa ja milloin tahansa avioliiton kestäessä. 

Varoitukset

- Avioeroasian tultua vireille tai toisen puolison kuoltua avioehtosopimusta ei ole enää mahdollista tehdä. 

 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa