Minilex - Lakipuhelin

Naimisiin avioehto

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Avioehdon tekeminen ajallisesti voi sijoittua joko aikaan ennen avioliiton solmimista, tai sen solmimisen jälkeen. Muuta ajallista rajoitusta avioehdon tekemiselle ei ole, kuin se, että avioeroasian tullessa vireille tai puolison mehetyessä avioehtoa ei ole enää mahdollista tehdä.

Avioehtosopimusta ei ole pakko tehdä, mutta mikäli puoliso tai puolisot haluavat poissulkea avioliiton tuoman avio-oikeuden kokonaan tai osittain, on avioehto tehtävä. Avioehdolla voidaan poissulkea myös vain tiettyä omaisuuseriä, tai esimerkiksi vain toisen puolison avio-oikeus.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Yleensä aviopuolisot tekevät avioehdon jo ennen naimisiinmenoa. Mitään estettä avioehtosopimuksen laatimiselle avioliiton ollessa jo solmittuna ei kuitenkaan ole. Avioehtosopimusta voidaan myös muuttaa, jolloin uusi avioehtosopimus korvaa aikaisemman avioehdon kun se on asianmukaisesti tehty ja rekisteröity. Tällöin uusi avioehtosopimus saa lainvoiman ja mitätöi aikaisemman sopimuksen.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa