Body: 
Minilex - Lakipuhelin

Lakipuhelin neuvoo kokemuksella

» Lakimiehiä vapaana - Soita 0600 12 450 »

Lakipuhelimesta saat lakineuvontaa nopeasti ja helposti. Lakipuhelin palvelee sekä yksityis- että yritysasioissa. Puhelut ovat luottamuksellisia ja voit soittaa meille myös nimettömänä. Puheluusi vastaa aina lakimies ja jonotus on maksuton.

» Suora yhteys kokeneisiin ja koulutettuihin lakimiehiin
Lakimiehet vastaavat vuosien kokemuksella. Minilexillä kaikilla puhelimeen vastaavilla lakimiehillä on ylempi oikeustieteellinen lakimiestutkinto (OTM, oikeustieteiden maisteri).

» Saat vastaukset nopeasti ja helposti 
Unohda ajanvaraukset ja matkat kalliisiin tapaamisiin. Lakipuhelin neuvoo nopeasti ja helposti joka päivä klo 6 – 24, myös viikonloppuisin.

» Kiinteä minuuttihinta ja maksuton jonotus
Edullinen, maksat vain käyttämästäsi puheluajasta. Puhelu maksaa vain 2,95 € / min + ppm ja se veloitetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä. Veloitus alkaa lakimiehen vastatessa puheluusi.

Soita meille - autamme sinua.


Soittajien kommentteja lakipuhelimesta:

 • Avioero- ja vuokrariidat järjestyi lakimiehen avustuksella helposti. Palvelu oli kaikin puolin miellyttävää.

  Nainen, Etelä-Suomi

 • Suomen paras lakipuhelin! Kiitos tästä palvelusta.

  Nainen, Itä-Suomi

 • Voi miten ihanaa! On niin huojentunut olo kun asiani ratkesi saman päivän aikana minulle myönteisesti. Sain tarvitsemani tiedon lakimieheltä ja siitä asti olen nukkunut yöni rauhassa.

  Nainen, Etelä-Suomi

 • Minulla oli aiemmin oma lakimies, joka ehti veloittaa yli tonnin. Soitin Minilexille ja lakiasiat selvisi muutamalla kympillä. Suurkiitokset asiantuntevalle ja reipasotteiselle lakimiehelle. Myyjä hyväksyi kaikki korvausvaateeni lakimiehen kirjoittaman sähköpostin perusteella.

  Nainen, Länsi-Suomi

 • Loistava palvelu, kaivavat vastaukset silloinkin kun viranomaiset tai muut eivät osaa tai viitsi etsiä niitä. Tuhannet kiitokset!

  Nainen, Etelä-Suomi

 • Ystävällinen ja asiansa osaava juristi neuvoi meitä osakeantiin liittyvissä kysymyksissä perusteellisesti. Puhelun jälkeen sama lakimies järjesti meille suunnatun annin kaikkine paperitöineen ja hinta oli varmaan puolet normaalista. Teetän sopimukset jatkossakin teillä!

  Mies, Etelä-Suomi

 • Ystävällinen ja asiantunteva juristi kommentoi kauppakirjaani. Säästin aikaa ja rahaa.

  Nainen, Pohjois-Suomi

 • Minilex on niitä harvoja palveluita, joita suosittelen ystävilleni.

  Mies, Länsi-Suomi

 • Minilexin lakimiehet kuuntelevat soittajaa pienessäkin asiassa. He ovat avuliaita ja löytävät ratkaisuja vaikeiltakin tuntuviin asioihin. Kiitos Minilex.

 • Minilex auttoi meitä sopimaan ikävän perintöriitamme. Suosittelen lämpimästi.

  Nainen, Etelä-Suomi