Minilex - Lakipuhelin

Avioehtosopimuksen lomake

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Avioehtosopimuksen lomake kannattaa täyttää erittäin huolellisesti, ettei siitä ilmene tulevaisuudessa erimielisyyksiä. Sopimuksen voi tehdä vapaamuotoisesti itse tai käyttämällä valmista asiakirjamallia. Digi- ja väestötietoviraston sivuilta löytyy lomake avioehtosopimuksen rekisteröimiseksi.

Lomakkeeseen on ensin otsikoitava sopimus avioehtosopimukseksi. Tämän jälkeen on hyvä mainita sopimuksen osapuolet esimerkiksi syntymäaikoineen ja mainita voi myös ammatin ja paikkakunnan. Tämän jälkeen on hyvä kirjata avioehtomääräys, jossa todetaan avio-oikeuden rajoituksesta. Avioehtomääräyksen jälkeen kirjataan paikka ja aika osapuolten allekirjoituksineen. Lopuksi esteettömien todistajien allekirjoitukset. Lisäksi avioehtosopimukseen voi lisätä vaihtoehtoisia määräyksiä esimerkiksi, jotka koskevat vain toista tai ajallisesti vain tiettyä aikaa.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Avioehtosopimus tulee voimaan vasta sen jälkeen, kun se on rekisteröity Digi- ja väestötietovirastoon. Avioehtosopimus tulee rekisteröidä ennen kuin avioliitto purkautuu avioeron tai toisen puolison kuoleman johdosta ja myöskin ennen kuin puolisoiden avioeroa koskeva asia tulee vireille. Avioehdon rekisteröintihakemus löytyy lomakkeena.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa