Hei! Minulle myönnettiin velkajärjestely 60 kuukaudeksi. Maksuvarani on negatiivinen. Olemme kuitenkin miettineet sukulaisten kanssa että jos minä itse haen asoasuntoa, mutta asunnon rahat menevät jonkun muun tililtä kuin minun. Onko tämä edes mahdollista? Vai yritetäänkö tässä nyt kiertää lakia. Asoasunnon maksimi hinta saa olla 20 000€ ja velkoja minulla on yhteensä 17 000€. Voidaanko minulta periä asunto alta?

1 vastaus


Minilex

30 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Asoasuntoa hankittaessa varallisuutesi otetaan huomioon, jollei sen arvo ole vähäinen tai jollei se ole välttämätön elinkeinosi tai ammatinharjoittamisesta saamasi kohtuullisen toimeentulon hankkimiseksi. Jos varallisuutesi määrässä on esittämäsi selvityksen jälkeen tapahtunut merkittävä muutos, varallisuus otetaan huomioon sellaisena kuin se on hyväksymishetkellä.

Nykyisen Asokodin asumisoikeuden voit siirtää puolisollesi, lapsillesi, lapsenlapsellesi, vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai perheenjäsenelle, joka vakituisesti asuu huoneistossa. Toimitat vain tarvittavat paperit myyjälle, joka valmistelee siirron allekirjoitustasi vaille valmiiksi.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]