Tahtoisin tietää, onko isännöitsijällä oikeus periä asunnosta kuluja pois muuton yhteydessä. Asunto on ollut nelisen vuotta kylmä talvisin ja mitään asialle ei ole oikeastaan tehty. Mitä nyt yritetty peitellä ja tehdä pika korjauksia. Terveys tarkastajakin on käynyt asian toteamassa. Lisäksi jouduimme asentamaan asuntoon itse lattian, joka papereiden mukaan kuuluu yhtiön hommiin. Yhtiössä rikotaan muutenkin tasa arvo lakia toisille sallitaan toisille ei. Lopullinen niitti oli kun yhtiö ei välittänyt mitään kun ilmoitimme, että soitimme naapurin juhlien takia poliisit. Naapurit haukkui kaikkien kuullen sairaaksi ja juhliminen yli 22 on normaalia elämää. Uusissa yhtiö säännöissä lukee hiljaisuuden olivan klo 22, mutta eipä koskekkaan tätä pihaa täällä se on 23?! Asunto on asumisoikeusasunto.

1 vastaus


Minilex

60 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei!

Kunnostustyöt kuuluvat asunto-osakeyhtiön hoidettaviksi siltä osin, miten niiden hoitamisesta on yhtiön säännöissä päätetty. Usein asuntojen kunnossapidosta vastaa asukas itse. Asia kannattaa varmistaa yhtiön johdolta, kuinka korjauskustannusten korvaamisen kannalta menetellään.

Hiljaisuuden ajankohdasta asunto-osakeyhtiöllä on oikeus määrätä omissa säännöissään ja vaatia asukkaita noudattamaan niitä. Kuitenkin normaali juhliminen silloin tällöin, mikäli se ei aiheuta jatkuvaa häiriötä, on sallittua. Asiasta huomauttaminen on asiallista, mutta varsinaisia seuraamuksia yhden kerran juhlien vuoksi tuskin on aihetta määrätä.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]