Asun mieheni kanssa vuokralla, sisällä katossamme on hometta. Vuokraisäntä kävi aijemmin katsomassa ja sanoi jotta peskää vaan pois. Sanoi jotta viime talvena ei ollu lämmitykset päällä joten kämppä on ottanut kosteutta tästä ja siksi on tullut hometta. Pesimme homeen, mutta se on tullut takaisin. Hometta on nyt todella paljon ja katto tuntuu kostealta, myöskin muualle taloon on tullut hometta (seiniin ja eteisen kattoon). Olemme muuttamassa mahdollisiman nopeaan pois. Kuitenkin mieheni pelkää, että vuokraisäntä syyttää asiasta meitä. Voiko näin käydä? Viime käynnillä hän huomautti, että koiristamme lähtee myös kosteutta. Epäilin suunnattomasti. Voiko vuokraisäntä laittaa meitä vastuuseen asiasta?

1 vastaus


Minilex

60 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei,

Vuokranantaja ei voi syyttää teitä homevauriosta. Olette kantaneet vastuun vuokrakohteen kunnollisesta ylläpidosta, mikäli olette tiedottaneet vuokranantajalle homeesta sekä toimineet vuokranantajan antamien ohjeiden mukaisesti.

Jos lemmikit on sallittu vuokrasopimuksessa, vuokranantaja ei vedota kosteusvauriota koirien piikkiin-- salliessaan eläimiä vuokrakohteeseen, vuokranantaja on hyväksynyt koirista syntyvät, normaalit pintavauriot, kuten normaalin kulumisen.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]