Miten perua tarjous talosta ilman suurta tappioo...? kyseessä siis että menin tyhmänä laittamaan sähköpostia että talosta voisi maksaa 27000e ja sen jälkeen välittäjä vastasi että myyjä hyväksyi tarjouksen...

2 vastausta


Minilex

69 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Lähtökohtaisesti tarjous sitoo sen antajaa. Jos kyseessä on kiinteistön kauppa, kauppa ei kuitenkaan ole pätevä ennen kuin ostotarjous tai kauppakirja on allekirjoitettu kaupanvahvistajan läsnä ollessa. Jos kyse ei ole kiinteistön kaupasta, tehdystä tarjouksesta on juridisesti erittäin vaikeaa päästä eroon.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Minilex

46 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Tianteesi kannalta on näin ollen merkitystä sillä, onko kysymyksessä kiinteistön kauppa vai irtaimeksi luokiteltu asunto-osakeyhtiön osakkeiden kauppa. Jos kysymys on kiinteistöstä, et vielä ole sidottu sen ostamiseen, vaikka laitoitkin sähköpostissa tarjouksen. Olet kuitenkin myös kiinteistön osalta velvollinen korvaamaan kaupantekoon liittyneistä tarpeellisista toimenpiteistä aiheutuneet kohtuulliset kustannukset, jos vastapuolelle on kyseisiä kustannuksia auheutunut sen vuoksi, että hän hyväksyi tarjouksesi.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]