Hei
Me ollaan muutettu vuosi sitten paritaloon. Naapuri huoneistosta on lähes joka viikonloppu koitunut meille meluhaittaa öisin joka on musiikin kuuntelua ja kovaäänistä puhetta. Nyt kesällä naapurit metelöi terassilla öisin jossa he kuuntelevat musiikkia ja puhuvat kovaan ääneen. Tätä jatkuu monesti jopa 4 asti aamulla. Naapurissa on myös tällöin paljon ihmisiä. Me olemme huomauttaneet heille asiasta sillä meillä on viikonloppuisin monesti töitä ja tämä on niin häiritsevää ettemme saa nukuttua. Melu saattaa hiljetä hetkeksi huomautuksen jälkeen mutta seuraavana viikonloppuna on taas sama homma. Viimeksi soitimme jo poliisille kun sanominen ei tunnu auttavan. Saako tosiaan tämmöisellä alueella metelöidä miten haluaa öisin vai mitä tässä olisi tehtävissä?

1 vastaus


756 vastausta

Hei!

Kiitos kysymyksestä.

Mikäli keskusteleminen naapurinne kanssa ei tuota toivottua tulosta, voitte tehdä rikosilmoituksen kotirauhan rikkomisesta. Kotirauhan rikkomisesta voidaan tuomita se, joka rikkoo toisen kotirauhaa metelöimällä, heittämällä esineitä tai muulla vastaavalla tavalla.

Huomatkaa kuitenkin, että teidän tulee voida näyttää häiriköinti toteen. Kannattaa siis tehdä muistiinpanoja ja kirjauksia, joilla voitte todistaa melun olevan jatkuvaa ja häiritsevää.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]