Sain virhemaksun yksityisoikeudelliselta pysäköinninvalvonnalta. Olin hakemassa pysäköintilupaa yksityiselle alueelle. Sillä aikaa minulle kirjoitettiin virhemaksu. Virhemaksussa kuitenkin virheeksi ilmoitettu "pysäköinti ilman lupaa". Eikö tieliikennelainmukainen virhe ole "luvaton pysäköinti yksityisalueella"? Onko siis virhemaksu virheellinen.

1 vastaus


Minilex

30 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Lähtökohtaisesti virhemaksut eivät sisällä varsinaisia muotomääräyksiä. Edellä mainitsemasi termit ovat niin sanotusti verrattavissa, joten tärkeintä näissä virhemaksuissa on se, että virhe on selkeästi ja ymmärrettävästi ilmoitettu. Virhemaksulaput eivät edellytä, että niissä käytetään joka kerta lain mukaista termistöä, jos virheen nimike ei ole epäselvä.

Virhemaksu ei nähdäkseni siis ole virheellinen, enkä suosittele tätä lähteä yrittää kumoamaan, sillä omat kulutetut resurssisi ylittäisivät virhemaksun summan.

Jos kuitenkin haluat vielä lisätietoa, ja käydä tarkemmin ongelmaasi läpi, suosittelen ottamaan yhteyttä asiantunteviin lakimiehiimme Minilexin lakipuhelimen välityksellä.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »