Moikka!

Sellainen kysymys että mitä vaaditaan jos haluan ryhtyä erikoissijoitusrahaston, Hedge rahaston toiminta johtajaksi Suomessa?
Minä ryhtyisin kolmen kaverini kanssa perustamaan Hedge rahastoa. Kaikki kolme kaveria antaisivat minulle 5 miljoonaa euroa, yhteensä 15 miljoonaa.
Olen ennen työskennellyt Amerikassa sijoittajana. Rahasto olisi yksityinen ja suljettu. Minä saisin 30% vuosittain kaikesta tuotosta.
Mitkä ovat minun vaatimukset että voin ryhtyä toiminnan johtajaksi. Esimerkiksi, tarvitsenko lisenssejä jne. Tulisin tekemään ainostaan työtä Suomessa, eli suomen lakia tarvitsee vain noutaa jos olen ymmärtänyt oikein. Tätä suositeltiin minulle ja haluaisi nyt tietää että kannattaako minun ryhtyä tähän.

1 vastaus


Minilex

30 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei, kiitos viestistäsi!

Hedge-rahasto luokitellaan vaihtoehtorahastoksi ja siitä säännellään sijoitusrahastolaissa sekä vaihtoehtorahastojen hoitajista annetussa laissa. Vaihtoehtorahastoja valvoo Finanssivalvonta. Rahaston perustaminen on kuukausia kestävä prosessi ja rahaston hoitaminen edellyttää Finanssivalvonnan myöntämää toimilupaa tai rekisteröitymistä. Tällaisessa tilanteessa on hyvä olla yhteydessä Finanssivalvontaan ja selvittää, miten toimi- ym. lupa-asiat hoituvat käytännössä.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]