Tulen suorittamaan kolmannen harjoittelun normaalikoululla.

Kurssien virallsiet ajankohdat&toteustavat näkyvät Weboodissa (sähköinen alusta) Harjoittelun ajankohta on 14.3.-13.5. & info 17.2. Olin yhteydessä alkutalvesta koulun rehtoriin ja kysyin harjoittelun aikatauluista. Sain vastaukseksi, että harjoittelun aikataulu näkyy Weboodissa.

Olin infossa 17.2. ja otin virkavapaata töistä. Infossa kerrottiin, aiheenannon olevan 23.2. Kerroin, että olen töissä enkä pääse tulemaan paikalle. Rehtori lupasi laittaa minulle sähköpostia ja nyt sain vastauksen: minun tulee järjestää sijaisuuteni niin, että olen skypeyhteydessä klo 13-14.

Minun tulisi kuitenkin ottaa palkaton tunti tuon vuoksi. Onko tämä oikein? Weboodissa ei lue asiasta, eikä mitään tietoa/infoa aiheenannosta annettu ennen 17.2.

1 vastaus


756 vastausta

Kiitos kysymyksestäsi,
Koulu ja työ sekä niiden suhde on sumplittavia asioita. Mielestäni sinun kannattaa olla yhteydessä uudemman kerran rehtoriin ja tiedustella muista suoritustavoista tai muista aikatauluista. Näin, jos sinulle ei tuo tunti yhtenä päivällä ole sopiva, ole rohkeasti yhteydessä rehtoriin. Opiskelu on yleisesti ottaen hyvin joustavaa puolin ja toisin, ja muutenkin yleisesti ottaen ilmaista.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]