Mitä tehdä, erosta vuosi, olimme avoliitosta ja meillä kaksi yhyeistä lasta. Lasten huoltoasiat eivät ole vieläkään selvillä vaan niistä tapellaan koko ajan. Saan kuunnella haukkuja etä vanhemmalta kuinka pilaan lasteni elämän ja kuinka huono äiti olen ja joka asiasta valehellaan mm. elatus ja taapaamisten perumisen syyt. Välimme ovat todella riitaisat. Nyt sain selville että etävanhempi on muuttanut salaa toiselle paikkakunnalle ja yhteen uuden tytön kanssa. Kyseessä vasta täysi-ikäisyyteen tuleva tyttö joka käyttää alkoholia aika rajulla kädellä. itseäni pelottaa päästää lapsia kyseisen ihmisen läheisyyteen enkä pysty luottaa asiohin joita luvataan ja sovitaan lapsiin liittyen. Kaikkeni olen tehnyt, mutta tämä pelko.. mitä voin tässä tilanteessa tehä vai voinko mitään?

1 vastaus


Minilex

59 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei!

Teidän kannattaa tehdä kirjallinen sopimus lasten huollosta ja tapaamisoikeudesta. Lastenvalvoja vahvistaa sopimuksen, jos se on lapsen edun mukainen. Vahvistettu sopimus vastaa tuomioistuimen antamaa ratkaisua.

Mikäli ette pysty sopimaan asioista keskenään, voit hakea asiaan käräjäoikeuden päätöstä. Käräjäoikeus voi esimerkiksi päättää, että sinä saat molempien lapsien yksinhuoltajuuden, jos se on lapsen edun mukaista.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]