Tuleva puolisoni olisi tulossa Suomeen Pakistanista,miteä asiapapereita tarvitaan viisumin hakuun vierailua varten Suomeen.Mistä hän voi viisumin hakea?Ja tuleeko minun lähettää kutsukirje hänelle?Emme vielä ole naimisissa mutta olemme pian menossa?

1 vastaus


756 vastausta

Hei,

Tulevan puolisosi kannattaa olla yhteydessä Suomen edustustoon Pakistanissa. Pakistanissa Suomea viisumiasioissa edustaa Alankomaiden edustusto, josta viisumia myös haetaan, ja joka päättää viisumin myöntämisestä. Viisumin hakemiseksi vaadittavat asiakirjat vaihtelevat maakohtaisesti, ja niitä voivat olla esimerkiksi matkaliput, vahvistettu hotellivaraus sekä yksityinen kutsukirje. Edustustolta kannattaa selvittää etukäteen minkälaisia asiakirjoja he edellyttävät viisumihakemuksen tueksi.

Viisumihakemuksen yhteydessä mahdollisesti edellytettyjen asiakirjojen tarkoituksena on osoittaa suunnitellun oleskelun tarkoitus, kesto ja edellytykset. On mahdollista, että viisumin hakijalta edellytetään myös muita selvityksiä. Viisumin hakijalla tulee myös olla riittävästi varoja matkakustannusten kattamiseksi, ja nämä varat määritellään muun muassa suhteessa oleskelun kestoon. Edustuston on mahdollista pyytää viisumin hakijaa myös haastatteluun.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]