Minilex - Lakipuhelin

Posttraumaattinen stressireaktio ja muutoksenhaku vakuutusoikeuden ratkaisuun

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

sain vuonna 2005 sellaisen ja se tuli myöhästyneenä että jouduin puolen vuodenn kuluttua sairaslomalle ja ja sen jälkeen eläkkeelle oireina levottomuus ja henkinen trauma, sain vakuutusyhtiöltä työtaptaurma korvausta puolenvuoden ajalta, mutta sen jälkeen he katsoivat että heidän vastuu oli siinä. vaikka sairastan tätä koko elämäni. kaikki asteet käyty läpi jopa vakuutusoikeus jonka vastaus ei vastannut minun kysymyyksiini ja valitin korkeimpaan oikeuteen enkä saanut valituslupaa ja näin ollen asiat meni huonosti ja kuulemma en voi enää valittaa ja en jaksakaan mutta oikeutta en kyllä saanut ja rahat on huonossa jamassa taitaa olla joku korjausvalitus vakuutusoikeudesa en muista tai osaa pitää järjestystä asioissa. eli onko mitään tehtävissä. joku on neuvonut asian viemistä käräo riita

1 vastaus


Minilex

30 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei!

Vakuutusoikeus on useissa sen toimivaltaan kuuluvissa asioissa ylin muutoksenhakuaste eli sen antamasta ratkaisusta ei tällöin ole mahdollista valittaa johonkin toiseen muutoksenhakuelimeen. Eräissä asioissa valitusluvan hakeminen korkeimmasta oikeudesta on kuitenkin mahdollista, ja valituslupaa on asiassasi ilmeisesti jo haettu. Korkein oikeus on Suomessa ylin muutoksenhakuaste. Siispä keinot hakea muutosta vakuutusoikeuden ratkaisuun ovat vähissä, jos korkein oikeus ei valituslupaa myöntänyt.

Asioissa, joita koskevassa erityislainsäädännössä niin on määrätty, vakuutusoikeuden on mahdollista poistaa lainvoimainen päätös ja määrätä asia uudelleen käsiteltäväksi. Päätöksen poistamista tulee hakea viiden vuoden sisällä siitä, kun päätös on saanut lainvoiman. Myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen on mahdollista valittaa, jos käsillä vaikuttaa olevan tilanne, jossa Euroopan ihmisoikeussopimusta olisi loukattu.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]