kiinteistöstä noin 200m päästä on moottorirata josta kantautuu melkoinen meluhäiriö.Voiko kyseisessä paikassa pitää toiminta ilman kiinteistön hyväksyntä.Toiminnalla ei myöskään ole ympäristön suojelun lupa.

1 vastaus


Minilex

60 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei

Lain mukaan ympäristölupa on oltava toimintaan, josta saattaa ympäristössä aiheutua kohtuutona rasitusta. Kiinteistöä, rakennusta tai huoneistoa ei saa käyttää siten, että naapurille, lähistöllä asuvalle tai kiinteistöä, rakennusta tai huoneistoa hallitsevalle aiheutuu kohtuutonta rasitusta ympäristölle haitallisista aineista, noesta, liasta, pölystä, hajusta, kosteudesta, melusta, tärinästä, säteilystä, valosta, lämmöstä tai muista vastaavista vaikutuksista. Arvioitaessa rasituksen kohtuuttomuutta on otettava huomioon paikalliset olosuhteet, rasituksen muu tavanomaisuus, rasituksen voimakkuus ja kesto, rasituksen syntymisen alkamisajankohta sekä muut vastaavat seikat.

Luvan myöntämisen edellytyksenä on ettei toiminnasta, asetettavat lupamääräykset ja toiminnan sijoituspaikka huomioon ottaen, aiheudu yksinään tai yhdessä muiden toimintojen kanssa edellä mainittua kohtuutonta rasitusta. Näin ollen kyseisen moottoriradan perustaminen ja ylläpitäminen vaatisi mitä luultavimmin ympäristöluvan.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]