Erosin suhteestani kk:sia sitten.exän kaverilta tuli ehdotus rahasta seksiin.kieltäydyin.hän korotti summaa.sanoin etten ikinä tekisi rahasta moista jne..kunnes tämä kaveri kertoi exäni ehdottaneen tätä hänelle.on haukuttu tod.törkeällä tavalla minua.nyt molemmat kiistävät ja syyttävät toisiaan.itselläni kuitenkin kaikki kirjoitukset tallessa.korostan sitä että se jo kun rahaa tarjotaa seksistä loukkaa! Lisäksi haukut joita olen saanut lukea.en tiedä saako tästä mtn selvyyttä mutta halusin kysyä.koska exäni ei jätä minua rauhaan.tekstailee.haukkuu yms.vaikka useasti olen pyytänyt jättämään rauhaan.mitä tehtävissä..onko mitään edes?:/ kaikki faktat ovat minulla viesteissä ja erään sosiaalisen median keskustelussa.kiitos..

1 vastaus


Minilex

60 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei

Rikoslain mukaan kunnianloukkauksesta on kyse, jos henkilö esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka muulla tavoin halventaa toista. Näin ollen tilanteessa, jossa henkilö jatkuvasti nimittelee halventavilla nimillä toista, syyllistyy hän mitä luultavimmin kunnianloukkaukseen.

Rikoslain mukaisesti; joka toistuvasti uhkaa, seuraa, tarkkailee, ottaa yhteyttä tai muuten näihin rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti vainoaa toista siten, että se on omiaan aiheuttamaan vainotussa pelkoa tai ahdistusta, on tuomittava vainoamisesta. Tilanteessa, jossa henkilö jatkuvasti lähettelee tekstiviestejä jättämättä rauhaan ja saaden näin aikaan toisessa henkilössä pelkoa tai ahdistusta, voi tekstiviestien lähettäjä syyllistyä vainoamiseen.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]