Moikka.
Myin kissani 200e "parempaan" Kotiin.. Mutta koti ei ollutkaan parempi. Uudella omistajalla hoitamaton skitsofrenia, syöttää kissoille vain kuiva ruokaa, ei hoitanut eläinlääkäri käyntiä vaikka siitä mainitsin myynti ilmoituksessa, ei voida kynsiä, ei ole ikinä kotona joten kissat on harvoin käyvien hoitajien armoilla. Kissa ollut minulla pennusta saakka ja tottunut 24/7 ihmisen läsnä oloon.. Tällä henkilöllä myös ei ole mtn hajua mitä kissan mielessä menee. Ja ajattelee että kissa vittuilee hänelle kun hakeutuu syliin . Joten kysymys on. Mitkä on mun oikeudet myyjänä kun kauppa käyty jo pitkä aika sitten ja asiat tullut ilmi vasta nyt?

1 vastaus


Minilex

122 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Kerrotte, että kauppa on tehty jo kauan aikaa sitten, mikä voi vaikuttaa kaupan purkuun. Kauppa voidaan purkaa, jos molemmat osapuolet sen hyväksyy. Näin ollen kissa palautuu teille ja saamasi kauppahinta palautetaan ostajalle.

Myyjä eli te tässä tapauksessa, voi lähtökohtaisesti purkaa kaupan yksipuolisesti, jos ostaja on toiminut eläinsuojelusäännösten vastaisesti tai niin, että ostaja on jättänyt noudattamatta olennaisesti kissan hoito- ja ruokintaohjeita. Sopimuksen purkaminen vaatii siis sitä, että ostaja on laiminlyönyt kissan hoidon tai kissa on saanut osakseen huonoa kohtelua.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]