Olen myymässä asuntoa ja minulla on ulosotossa ja olin keskustelemassa siellä ja sanoin, että minulla on uo:ssa muuten hän ei olisi tiennyt kyseistä asiaa. Kysyisin, että onko pankilla oikeus pyytää sellaista paperia missä näkyy paljonko minulla on ulosotossa?

1 vastaus


Minilex

13 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei,

Kiitos viestistäsi.

Ulosottokaaren mukaisesti jokaisella on oikeus saada paikalliselta ulosottoviranomaiselta nimeämäänsä henkilöä koskeva todistus ulosottorekisteristä. Todistukseen merkitään edeltäneiden kahden vuoden ajalta muun muassa velkoja ja velallinen, ulosottoasia ja velkojan saatavan määrä ja velkojalle tilitetty määrä. Todistus annetaan ulosoton tietojärjestelmästä ja mikäli rekisterissä ei ulosottomerkintöjä ole, myös siitä annetaan todistus. Tietojärjestelmään rekisteröidyllä on aina oikeus saada tieto, kenelle häntä koskeva todistus on annettu.

Voit tietenkin myös itse hankkia tämän todistuksen. Tarkemmista yksityiskohdista sinun kannattaa keskustella suoraan pankkisi kanssa, tai jos tarvitset yksityiskohtaisempaa avustusta tilanteessasi, voit soittaa lakipuhelimeen 0600 12 450.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]