Minilex - Lakipuhelin

Ulkomaille muutto yksityishenkilön velkajärjestelyn aikana

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Hei olisin tiedustellut muuttoa ulkomaille olen joutunut velkajärjestelyyn Suomessa ja hakenut vapaaehtoisesti edunvalvontaan olen tavannut miehen joka asuu Euroopan ulkopuolella edunvalvojani sanoo ettei mies saa tull a minun luokseni koska olen velksjärjestelyssä mies on pyytänyt luokseen mutta en tiedä voiko muuttaa ulkomaille jos on edunvalvoja ja velkajärjestelyssä onko minulla oikeus muuttaa ulkomaille t Heidi Kiviniemi

1 vastaus


Minilex

31 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei! Kiitos yhteydenotostasi!

Yksityishenkilön velkajärjestely voidaan myöntää sellaiselle henkilölle, jonka pääintressien keskus on Suomessa. Pääintressien keskus on paikka, jossa velallinen hallinnoi säännöllisesti intressejään ja joka on kolmansien osapuolten todettavissa.

Kun on kysymys yksityishenkilöistä, pääintressien keskuksen oletetaan olevan henkilön vakinainen asuinpaikka, jollei muuta näytetä. Tätä oletusta sovelletaan vain, jos vakinaista asuinpaikkaa ei ole siirretty toiseen jäsenvaltioon maksukyvyttömyysmenettelyn aloittamista koskevan hakemuksen tekemistä edeltäneiden kuuden kuukauden aikana. Ulkomaille muutto vakinaisesti vaikuttaa siihen, missä pääintressien keskuksen katsotaan sijaitsevan ja siten oikeuteen saada velkajärjestely Suomessa. Etenkään Euroopan unionin ulkopuolelle muutto velkajärjestelyn aikana ei ole mahdollinen.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »