Olen maksanut työpaikkani pysäköinnistä aina vuodeksi kerrallaan ja saanut aika ajoin pysäköintisakkoja, koska pysäköintiin oikeuttava kortti on ajoneuvokohtainen.
Vaihdan autoa usein. Joskus on päiviä, jolloin joudun menemään töihin esim. puolisoni autolla. Vuorotyöstä ja toimiston aukioloajoista johtuen voi mennä parikin viikkoa, että pääsen vaihtamaan korttiin rekisterinumeron. Viesti tuulilasissa ei auta. Olen kysynyt eri tahoilta miten tällaisessa tilanteessa tulee menetellä, saamatta vastausta.
Olen laittanut eteenpäin monia oikaisuvaatimuksia. Toisinaan ne hyväksytään, toisinaan hylätään.
Onko siis lain mukaan mahdollista, että joudun maksamaan sakkoja jo maksamastani pysäköinnistä? Mainittakoon myös, että muissa vastaavanlaisissa työpaikoissa henkilökunnan pysäköinti on ilmaista.

1 vastaus


Minilex

30 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Kiitos kysymyksestäsi,
Pysäköintiin oikeuttava kortti on ajoneuvokohtainen, kuten sinäkin sanoit. Näin ollen, suosittelen sinun olemaan yhteydessä pysäköinnin järjestävään tahoon. Kannattaa kertoa tilanteesi ja sopia useamman ajoneuvon käyttämisestä saman kortin alle, mikäli se on mahdollista. Koska tilanteessahan, kun menet pysäköintialueelle, sitoudut ehtoihin, jotka koskevat kyseistä aluetta. Näin ollen myös tilanteessa periaatteessa sinun kuuluu maksaa sakot, koska kortti on ajoneuvokohtainen ja sitoudut pysäköimällä parkkiin heidän ehtoihinsa. Kannattaa kuitenkin olla yhteydessä pysäköinnin järjestävään tahoon.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »