Myin netissä tuotetta josta sain maksun ja sovittiin, että ostaja ottaa saman päivän aikana minuun yhteyttä, jonka jälkeen toimitan tuotteen hänelle. Ostaja ei kuitenkaan enää ottanut yhteyttä.
Muutaman päivän kuluttua kerroin viestillä päivämäärän johon mennessä haluan kuulla hänestä tai muuten pidän kauppasumman korvauksena turhasta odotuksesta ja kauppaa edeltäneestä rahasähläyksestä.
Koitin soittaa ostajalle kymmeniä kertoja seuraavien päivien aikana, mutta puhelimeen ei vastattu ja viimeisten päivien aikaan ei puhelimeen enää saanut yhteyttä. Kuinka minun kuuluisi toimia ja toiminko oikein tähän mennessä?

1 vastaus


Minilex

60 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Sinulla on oikeus purkaa kauppa vain, jos olosuhteista olisi pitänyt olla selvää, että tavaran noudolla on sinulle erityinen merkitys. Sinun on kuitenkin huolehdittava kohtuullisissa määrin tavarasta noutoon tai kaupan purkuun asti. Jos tavaran noutamatta jättäminen aiheuttaa sinulle ylimääräisiä kuluja, sinulla on oikeus saada ne korvatuksi, eikä sinun tarvitse luovuttaa tavaraa ennen näiden kulujen korvatuksi tulemista. Kauppasummaa sinulla ei ole oikeutta pidättää ennen, kuin tavarasta huolehtiminen on aiheuttanut sinulle sen suuruiset kulut.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »