Kysyisin että onko kahdenlaisia työsopimuksia,Sellaista että voisi menettää rahansa.Jos on tietämättään allekirjoittanut jonkun toisenlaisen paperin,kertomatta vaikka on kysytty,ei näytetty.Sanottu että kiinostaako paikka vai puretaanko sopimus.On oltu yhteydessa palveluliittoon.Työnantaja kiistää asian.

1 vastaus


Minilex

30 vastausta

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei ja kiitos yhteydenotostasi!

Lähtökohtaisesti työsopimuksia on Suomen lainsäädännön mukaan useita erilaisia, kuten toimeksiantosopimus, joka koskee jotakin tiettyä annettua tehtävää, jonka jälkeen palkka maksetaan. Lisäksi on olemassa perinteiset työsopimukset esimerkiksi kokoaikaiselle ja osa-aikaiselle työlle.

Laki ei sisällä sopimusta, johon voidaan sisältää ehto, jonka mukaan menettäisit rahasi. Kuulostaa siltä, että sopimusta ei ole tehty lainmukaiseksi. Valitettavasti näillä tiedoilla emme pysty tarkentamaan ongelmaa, ja antamaan tarkemia ohjeita, sillä tarvitsisimme kaikki tiedot tapahtuneesta, sekä itse sopimuksen nähtäväksi, jos sinulla toivottavasti on se jäljellä.

Suosittelen olemaan yhteydessä lakipuhelimeemme, ja voit saada asiantuntevaa apua lakimiehiltämme, ja varmasti asia saadaan selvitettyä!

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »