Minilex - Lakipuhelin

Ulosottohakemuksen sisältö

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ulosottohakemuksessa on ilmoitettava hakijan nimi, henkilö-tai yritystunnus tai vaihtoehtoisesti yhteisötunnus. Hakemuksessa annetaan myös tiedoksianto-osoite, minne asiakirjat palautetaan, kun asia on saatu vireille ulosottoviranomaisen rekisteriin sekä hakijan puhelinnumero. Jos kyseessä on maksuvelvoite, hakijan tulee ilmoittaa myös tilitysosoite, minne kertyneet ulosmittaukset tilitetään.

Jos hakija on käyttänyt asiamiestä, annetaan hakemuksessa asiamiehen nimi, osoite ja puhelinnumero sekä asiamiehen henkilö tai yritystunnus. Jos asiamies on yhteisö, tällöin annetaan asiamiehen yhteisötunnus. Henkilö, -yritys-ja yhteisötunnus annetaan vain, jos asiamiehellä on oikeus nostaa varoja tai ottaa omaisuutta haltuunsa.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Vastaajasta täytyy ilmoittaa vastaajan nimi, osoite ja puhelinnumero, sekä jos hakijalla on tiedossa vastaajan henkilö-, yritys- tai yhteisötunnus.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa