- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -
Suomen paras lakipuhelin! Kiitos tästä palvelusta.
Ennen uhkasakon asettamista ulosottomiehen tulee kuulla velvoitettua. Kuuleminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mikäli se vaikeuttaa tuntuvasti täytäntöönpanoa.
Asiakirja, jossa henkilölle asetetaan uhkasakko, on annettava velvoitetulle tiedoksi osoitteeseen, jonka hän on ilmoittanut ulosottomiehelle (ns. tiedoksianto-osoite). Uhkasakko voidaan antaa myös suoraan asianosaiselle tai todisteellisena tiedoksiantona, jolloin asianosainen itse allekirjoittaa saaneensa tiedoksiannon. Jos uhkasakko annetaan tiedoksi suoraan asianosaiselle, kyseessä on tavallinen tiedoksianto.
Jollei uhkasakkopäätöksen tiedoksianto näillä keinoin onnistu, asiakirja saadaan lähettää muuhun selville saatuun osoitteeseen tai antaa tiedoksi asiamiehelle, jos asiamies on jo aiemmin käyttänyt asiassa puhevaltaa. Uhkasakkoa ei saa tuomita maksettavaksi siltä osin kuin henkilökohtaisesta tiedoksisaannista on epäselvyyttä.
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.
Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.
Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:
Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.