Minilex - Lakipuhelin

Ulosotto ilman tuloja

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ulosotto on yleensä viimeinen ratkaisu velkojien saatavien turvaamiseksi. Mikäli velallinen ei suostu vapaaehtoisesti maksamaan velkaansa tuomioistuimen antaman tuomion seurauksena, velat voidaan saattaa perittäväksi käyttäen ulosottokeinoja. Yleisimmin velat ulosmitataan toistuvaissuorituksista, kuten esimerkiksi palkasta tai eläkkeistä ja joissakin tilanteissa ulosottoon voi mennä myös velallisen muuta omaisuutta ja varallisuutta. Mikäli varallisuutta tai tuloja ei velallisella ole, voi se joskus koitua ongelmaksi velkojille.

 

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Mikäli velallisella ei ole tuloja eikä varallisuutta, jota voitaisiin ulosmitata, voi ulosottomies todeta henkilön varattomaksi. Koska velkoja ei tällöin saada perittyä ulosottoteitse velalliselta, palautetaan asia varattomuustoteamuksen seurauksena takasin velkojille. Velkojilla on mahdollisuus oman harkintansa mukaan saattaa saatavansa uudelleen ulosottoon, mutta velkoja ei edelleenkään pystytä perimään henkilöltä, jolla ei ole maksukykyä eikä juurikaan omaisuutta. mikäli ulosottomies toteaa henkilön varattomaksi, tulee asiasta merkintä velallisen luottotietoihin.

 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa