Minilex - Lakipuhelin

Ulosoton saldo

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ulosoton saldon velallinen itse voi selvittää ottamalla yhteyttä ulosottoviranomaiseen. Hänellä on lähtökohtaisesti aina oikeus saada tieto itseään koskevasta asiakirjasta. Tätä toteutetaan ulosotossa antamalla asianosaiselle tuloste ulosottoon liittyvistä asianhallintatiedoista.

Lähtökohtaisesti ulosottoasian asianosaisille, kuten luonnollisesti velalliselle itselleen, täytyy antaa tietoja ulosoton tietojärjestelmästä määräajoin. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi kertyneet ja perimättä olevat rahamäärät ja muut vastaavat seikat. Nämä saldo- ja muut vastaavat tiedot voidaan antaa sähköisesti. Tästä tietojen antamisesta määräajoin voidaan kuitenkin poiketa, jos se on ilmeisen tarpeetonta.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

Ulosoton hakija voi sen sijaan pyytää todistusta ulosottorekisteristä, josta ilmenee viimeisen kahden vuoden aikana esimerkiksi tiedot hakijan saatavan määrästä ja hakijalle tilitetystä määrä. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa