Minilex - Lakipuhelin

Ulosottorekisteri

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ulosoton tietojärjestelmään kuuluu ulosottorekisteri, jota pidetään ja käytetään ulosottoviranomaisille kuuluvien tehtävien suorittamista varten. Ulosottorekisterin tarkoituksena on edistää ulosottoasioiden tarkoituksenmukaista ja velalliskohtaista käsittelyä sekä sähköistä asiointia. Ulosottorekisteriä pitävät paikalliset ulosottoviranomaiset yhdessä, mutta sen yleisestä ylläpidosta huolehtii Valtakunnanvoudinvirasto. Se ulosottoviranomainen, joka on tallettanut tiedot, vastaa tallettamiensa tietojen virheettömyydestä, sekä tallettamisen ja käytön laillisuudesta omien tehtäviensä hoidossa. Ulosottorekisteriin kerättyjä tietoja ovat muun muassa asianosaisten yhteystiedot, hakijan saatava, suoritetut täytäntöönpanotoimet, hakijalle tilitetyt rahamäärät ja täytäntöönpanon esteet. Nämä tiedot on poistettava ulosottorekisteristä 30 vuoden kuluttua asian vireilletulosta.

Jokaisella on oikeus saada paikalliselta ulosottoviranomaiselta nimeämäänsä henkilöä ulosottoasian vastaajana koskeva todistus ulosottorekisteristä. Todistukseen merkitään pyynnön esittämispäivää edeltäneen kahden vuoden aikana talletetut tiedot. Todistus annetaan tulosteena ulosoton tietojärjestelmästä ja mikäli rekisterimerkintöjä ei ole, niin siitä annetaan myös todistus.

Lisätietoja aiheesta tarjoaa lakipuhelin.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]