Minilex - Lakipuhelin

Ulosotto yksipuolisella tuomiolla

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Kanne hyväksytään yksipuolisella tuomiolla, jos vastaaja, jota on kehotettu vastaamaan kirjallisesti, ei ole antanut vastaustaan määräajassa tai ei ole esittänyt vastauksessaan kanteen vastustamiselle perustetta tai vetoaa ainoastaan sellaiseen perusteeseen, jolla selvästi ei ole vaikutusta asian ratkaisemiseksi. Tällaisissa tapauksissa asia ratkaistaan valmistelua jatkamatta. Yksipuolinen tuomio voidaan antaa asiassa, jossa sovinto on sallittu.

Lainvoimaa vailla oleva yksipuolinen tuomio pannaan ulosotossa täytäntöön kuten lainvoimainen tuomio. Yksipuolisen tuomion täytäntöönpano ei edellytä ulosoton hakijalta minkäänlaista vakuuden asettamista. Näin ollen lainvoimaa vailla olevan yksipuolisen tuomion perusteella voidaan ulosmitata velallisen omaisuutta ja tilittää kertyneet varat velkojalle.


» Haluatko vastauksen lakiasiaasi? - Soita 0600 12 450 »  Minilexin lakipuhelin on niitä harvoja palveluita, joita suosittelen ystävilleni.

  Mies, Länsi-Suomi


  Lakimiehet ovat avuliaita ja löytävät ratkaisuja vaikeilta tuntuviin asioihin.

  Nainen, Etelä-Suomi


  Suomen paras lakipuhelin! Kiitos tästä palvelusta.

  Nainen, Itä-Suomi
Tuomioistuin voi kuitenkin käsittelemänsä takaisinsaantihakemuksen johdosta kieltää lainvoimaa vailla olevan yksipuolisen tuomion täytäntöönpanon tai määrätä sen keskeytettäväksi. Tuomioistuin voi samalla tarvittaessa määrätä, että jo suoritettu täytäntöönpanotoimi on peruutettava.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

 • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
 • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
 • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa