Minilex - Lakipuhelin

Ulosoton täytäntöönpanotoimituksen paikka

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Täytäntöönpanotoimitus ulosotossa pidetään ulosottomiehen virkahuoneessa, jollei toisin säädetä. Täytäntöönpanotoimitus voidaan pitää myös ulosmitattavan omaisuuden sijaintipaikalla, täytäntöönpanotoimituksen kohteen sijaintipaikassa. Edellä mainittujen lisäksi ulosottomies voi katsoa sopivaksi toimituspaikaksi jonkin muun tilan tai paikan.

Ulosmittaustoimitus voidaan pitää ja väliaikaistoimi suorittaa vastaajan tai ulosottoasiassa asianosaisena olevan sivullisen suostumuksetta tämän asunnossa, jos on perusteltua aihetta olettaa,että kyseisessä asunnossa säilytetään velalliselle kuuluvaa ulosmittauskelpoista omaisuutta. Huomioon tulee kuitenkin ottaa se, että velallisen tai sivullisen asunnosta saa etsiä ulosmittauskelpoista omaisuutta vain siinä tapauksessa, että ulosottomies ei ole saanut selville riittävästi velalliselle riidattomasti kuuluvaa muuta omaisuutta. Velallisen tai sivullisen asuntoon meno edellyttää, että se on täytäntöönpanon toimittamiseksi välttämätöntä.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

Vastaajan tai sivullisen poissa ollessa ulosottomies ei saa mennä vastaajan tai sivullisen asuntoon ilman toimitustodistajaa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa