- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -
Suomen paras lakipuhelin! Kiitos tästä palvelusta.
Täytäntöönpanotoimituksesta tulee pitää pöytäkirjaa, jos toimituksessa esitetään väitteitä tai vaatimuksia taikka jos siihen muutoin ilmenee aihetta. Jos pöytäkirjaa ei pidetä, täytyy huomioon otettavat seikat kirjata ylös. Menettelyssä ilmenevien erityisten seikkojen kirjaaminen jälkikäteen tarkastettavaan muotoon varmistaa menettelyyn osallistuvien oikeusturvan toteutumista.
Pöytäkirjaan merkitään väitteet, vaatimukset, vastapuolen lausunto ja vastaanotettu selvitys siten, että keskeiset asianosaisten ja sivullisten oikeuksiin vaikuttavat seikat käyvät pöytäkirjasta ilmi. Muilta osin tehdään asian laatu huomioon ottaen tarpeellisina pidettävät merkinnät pöytäkirjaan. Pöytäkirjan sijasta lausumat voidaan myös äänittää. Äänittämisestä tulee kuitenkin ilmoittaa asianomaiselle ennen äänityksen aloittamista. Yksinkertaisessa asiassa pöytäkirjamerkinnät voidaan tehdä ulosmittauspäätökseen tai muuhun asiakirjaan.
Ulosottomiehen tulee allekirjoittaa laatimansa pöytäkirja sekä antamansa päätökset, kehotukset ja ilmoitukset. Allekirjoitus voi olla koneellinen. Koneelliseen allekirjoitukseen merkitään automaattisesti asianomaisen virkamiehen nimi, virka- asema, ja yhteystiedot.
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.
Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.
Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:
Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.