Minilex - Lakipuhelin

Ulosoton täytäntöönpanotoimituksen pöytäkirja

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Täytäntöönpanotoimituksesta tulee pitää pöytäkirjaa, jos toimituksessa esitetään väitteitä tai vaatimuksia taikka jos siihen muutoin ilmenee aihetta. Jos pöytäkirjaa ei pidetä, täytyy huomioon otettavat seikat kirjata ylös. Menettelyssä ilmenevien erityisten seikkojen kirjaaminen jälkikäteen tarkastettavaan muotoon varmistaa menettelyyn osallistuvien oikeusturvan toteutumista.

Pöytäkirjaan merkitään väitteet, vaatimukset, vastapuolen lausunto ja vastaanotettu selvitys siten, että keskeiset asianosaisten ja sivullisten oikeuksiin vaikuttavat seikat käyvät pöytäkirjasta ilmi. Muilta osin tehdään asian laatu huomioon ottaen tarpeellisina pidettävät merkinnät pöytäkirjaan. Pöytäkirjan sijasta lausumat voidaan myös äänittää. Äänittämisestä tulee kuitenkin ilmoittaa asianomaiselle ennen äänityksen aloittamista. Yksinkertaisessa asiassa pöytäkirjamerkinnät voidaan tehdä ulosmittauspäätökseen tai muuhun asiakirjaan.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Ulosottomiehen tulee allekirjoittaa laatimansa pöytäkirja sekä antamansa päätökset, kehotukset ja ilmoitukset. Allekirjoitus voi olla koneellinen. Koneelliseen allekirjoitukseen merkitään automaattisesti asianomaisen virkamiehen nimi, virka- asema, ja yhteystiedot.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa