Minilex - Lakipuhelin

Tarjousten esittäminen huutokaupassa

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Tarjoukset esitetään ulosmitatun omaisuuden huutokaupassa nostotarjouksina. Ulosottomies voi sallia, että nostotarjouksia esitetään puhelimitse tai sähköisesti. Ulosottomies voi järjestää tarjoamisen usealla paikkakunnalla samanaikaisesti.

Ulosottomies saa pyytää ennen huutokauppaa kirjallisia tarjouksia myytävästä kohteesta. Ne otetaan huutokaupassa huomioon nostotarjouksina ja ne sitovat esittäjäänsä, kunnes ensimmäinen huutokauppa on toimitettu. Ostajan on heti nostotarjouskilpailun voitettuaan suoritettava ulosottomiehen määräämä, enintään 20 prosentin osuus kauppahinnasta käsirahana.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Jollei korkeinta tarjousta hyväksytä, ulosottomies voi järjestää uuden huutokaupan tai vapaan myynnin, paitsi jos hakija sen kieltää tai ulosottomies arvioi, ettei uudessa myynnissä saada lisäkulut huomioon ottaen korkeampaa kertymää. Jollei uutta myyntiä järjestetä tai jollei omaisuus tule myydyksi toisella huutokauppa kerralla, tällöin ulosmittaus peruutetaan.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa