Minilex - Lakipuhelin

Muutoksenhaku uhkasakkopäätökseen ja uuden uhkasakon tuomitseminen

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ulosottomiehen päätökseen, joka koskee uhkasakon asettamista, saa hakea muutosta valittamalla. Muutoksenhaku ei lykkää asianomaisen velvollisuutta noudattaa ulosottomiehen asettamaa velvoitetta.

Ulosottomies voi oikaista päätöstään uhkasakon asetamisesta. Jos tehty päätös perustuu selvästi virheelliseen päätökseen tai ilmeisen väärän lain soveltamiseen, tulee ulosottomiehen oikaista päätös viipymättä virheen havaitsemisen jälkeen. Kirjoitusvirhe tai laskuvirhe ulosottomiehen päätöksessä tulee oikaista viipymättä. Päätös , jolla asiavirhe tai kirjoitusvirhe oikaistaan, on tehtävä kirjallisesti. Oikaisupyynnön hylkäämisestä tehdään kirjallinen päätös, jos oikaisua on pyydetty kirjallisesti.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

Ulosottomies saa asettaa uuden uhkasakon, vaikka aikaisemmin asetettua uhkasakkoa ei ole tuomittu maksettavaksi. Ulosottomiehen täytyy uutta uhkasakkoa koskevassa tiedoksiannossa samalla ilmoittaa päätöksestään hakea käräjäoikeudelta aikaisemman uhkasakon tuomitsemista, muuten aikaisempi uhkasakko raukeaa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa