Minilex - Lakipuhelin

Mistä tietoa ulosottorekisteristä?

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ulosottorekisteristä tietoa tarvitseva voi tilata todistuksia ulosottorekisteristä oikeushallinnon sähköisestä asiointipalvelusta asiointi.oikeus.fi - sivustolta tai paikalliselta ulosottoviranomaiselta. 

 

Ulosottorekisteri on ulosottoviranomaisille kuuluvien tehtävien hoitamista varten perustettu rekisteri ja se on osa ulosoton tietojärjestelmää. Ulosoton tietojärjestelmästä ja ulosottorekisteristä säädetään ulosottokaaressa. 

 

Ulosottorekisteriä pitävät paikalliset ulosottoviranomaiset yhdessä. Tietojärjestelmän ylläpitäimisestä ja kehittämisestä huolehtii valtakunnanvoudinvirasto. 

 


» Haluatko vastauksen lakiasiaasi? - Soita 0600 12 450 »  Minilexin lakipuhelin on niitä harvoja palveluita, joita suosittelen ystävilleni.

  Mies, Länsi-Suomi


  Lakimiehet ovat avuliaita ja löytävät ratkaisuja vaikeilta tuntuviin asioihin.

  Nainen, Etelä-Suomi


  Suomen paras lakipuhelin! Kiitos tästä palvelusta.

  Nainen, Itä-Suomi
Ulosottorekisteritiedot ovat salassa pidettäviä, mutta tiedot, joista voidaan antaa todistus, ovat julkisia. Jokaisella on oikeus saada paikalliselta ulosottoviranomaiselta nimeämäänsä henkilöä ulosottoasian vastaajana koskeva todistus ulosottorekisteristä.

 

Luottotoiminnanharjoittajalla on oikeus saada luottotietotoiminnassa tarpeelliset asianhallintatiedot ulosottoasiasta. Viranomaisilla ja mulla julkista tehtävää hoitavalla on oikeus saada ulosottorekisteristä tehtäviensä hoitamiseksi tarvittavat tiedot pyyntöä edeltävien neljän vuoden ajalta. 

 

Ulosottorekisteriin tallenetaan todistuksen pyytäjän nimi, asuin- tai kotipaikka sekä tieto, millä perusteella ulosottotietoja on haettu. Rekisteröity voi pyytää tiedot siitä, kenelle on viimeisen kuuden kuukauden aikana annettu häntä koskevia tietoja. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

 • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
 • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
 • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa