Minilex - Lakipuhelin

Mistä tietoa ulosottorekisteristä?

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ulosottorekisteristä tietoa tarvitseva voi tilata todistuksia ulosottorekisteristä oikeushallinnon sähköisestä asiointipalvelusta asiointi.oikeus.fi - sivustolta tai paikalliselta ulosottoviranomaiselta. 

 

Ulosottorekisteri on ulosottoviranomaisille kuuluvien tehtävien hoitamista varten perustettu rekisteri ja se on osa ulosoton tietojärjestelmää. Ulosoton tietojärjestelmästä ja ulosottorekisteristä säädetään ulosottokaaressa. 

 

Ulosottorekisteriä pitävät paikalliset ulosottoviranomaiset yhdessä. Tietojärjestelmän ylläpitäimisestä ja kehittämisestä huolehtii valtakunnanvoudinvirasto. 

 

Ulosottorekisteritiedot ovat salassa pidettäviä, mutta tiedot, joista voidaan antaa todistus, ovat julkisia. Jokaisella on oikeus saada paikalliselta ulosottoviranomaiselta nimeämäänsä henkilöä ulosottoasian vastaajana koskeva todistus ulosottorekisteristä.

 

Luottotoiminnanharjoittajalla on oikeus saada luottotietotoiminnassa tarpeelliset asianhallintatiedot ulosottoasiasta. Viranomaisilla ja mulla julkista tehtävää hoitavalla on oikeus saada ulosottorekisteristä tehtäviensä hoitamiseksi tarvittavat tiedot pyyntöä edeltävien neljän vuoden ajalta. 

 

Ulosottorekisteriin tallenetaan todistuksen pyytäjän nimi, asuin- tai kotipaikka sekä tieto, millä perusteella ulosottotietoja on haettu. Rekisteröity voi pyytää tiedot siitä, kenelle on viimeisen kuuden kuukauden aikana annettu häntä koskevia tietoja. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]