Minilex - Lakipuhelin

Suunnitteilla tai rakenteilla olevan asunnon ennakkomarkkinointi

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Ennakkomarkkinoinnilla tarkoitetaan suunnitteilla tai rakenteilla olevan asunnon markkinoimista. Kuluttajille voidaan tarjota jo suunnitteluvaiheessa mahdollisuus tehdä varaus asunnosta, vaikka varsinaista rakentamispäätöstäkään ei siis olisi vielä tehty. Tämän tarkoituksena on esimerkiksi selvittää rakennettavan kohteen kiinnostavuus. Rakentamisvaiheessa ennakkomarkkinointi tarkoittaa sitä, että kuluttaja ja myyjä voivat tehdä sitovan rakentamisvaiheen kauppakirjan sijaan varaussopimuksen.

Kyseinen ennakkomarkkinointi ei voi kuitenkaan johtaa sitoviin ostopäätöksiin. Myöskään ennakkomarkkinoinnin johdosta tehtävä varaussopimus ei ole kuluttajaa sitova. Kuluttaja voi siten tällaisessa tilanteessa syytä ilmoittamatta vetäytyä kaupasta ilman seuraamuksia ja saada jo mahdollisesti maksamansa varausmaksun kokonaisuudessaan takaisin.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Jotta kyseessä voi olla ennakkomarkkinointi, kyseinen varausmaksu ei saa ylittää neljää prosenttia varaussopimuksen yhteydessä sovitusta kauppahinnasta. Ennakkomarkkinointi voi tietenkin johtaa myös varsinaiseen kaupan tekoon kohteen valmistuttua. Tällöin kuluttajan suorittama varausmaksu tulee lukea osaksi kauppahintaa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa