Minilex - Lakipuhelin

Osittainen oikeusapu

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusavun saamiseen vaikuttavat ennen kaikkea hakijan taloudellinen tilanne. Myös asialla, jonka vuoksi apua haetaan, on vaikutusta oikeusavun saamiseksi.

Oikeusapua myönnetään oikeusaputoimistossa tehtävän käyttövaralaskelman perusteella. Pohjana oikeusavun myöntämiselle ja käyttövaran laskemiselle ovat hakijan selvitys tämän taloudellisesta tilanteesta sekä hänen oikeusapuhakemuksensa. Oikeusapua on erilaista, se voi olla oikeudellista neuvontaa, asiakirjojan laatimista, edustamista oikeudessa tai vapautumista tietyistä maksuista.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Hakija saa oikeusapua sen verran kuin se on asian hoitamiseksi välttämätöntä ja tarpeellista. Oikeusapua voidaan jatkaa tai yksityisen avustajan palkkiota korottaa, jos sille laissa säädetyt perusteet täyttyvät. Oikeusapua voidaan rajata myös koskemaan vain tiettyjä toimenpiteitä. Tätä voidaan kuitenkin tarvittaessa laajentaa.

Oikeusapu, sen määrä ja laatu määräytyvät hakijan taloudellisen aseman ja avuntarpeen mukaisesti. Tämä johtaa siihen, että se määräytyy hakija ja hakemus kohtaisesti.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa