Minilex - Lakipuhelin

Oikeusapu tulkki

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusapua annetaan valtion varoin henkilölle, joka tarvitsee asiantuntevaa apua oikeudellisessa asiassa ja joka taloudellisen asemansa vuoksi ei kykene itse suorittamaan sen hoitamisen vaatimia kuluja.

Oikeusapuun kuuluu oikeudellinen neuvonta, tarpeelliset toimenpiteet sekä avustaminen tuomioistuimessa ja muussa viranomaisessa sekä vapautus eräistä asian käsittelyyn liittyvistä menoista.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


Oikeustulkkaus on tuomioistuimessa tapahtuvaa tulkkausta. Oikeustulkilla tarkoitetaan oikeusistunnossa tulkkaustehtävää hoitavaa ammattitulkkia, mukaan lukien viittomakielen tulkit. Muulla kuin suomen-, ruotsin- tai saamenkielisellä vastaajalla sekä asianomistajalla voi olla oikeus maksuttomaan tulkkaukseen asiansa käsittelyssä. Tuomioistuimen voi olla velvollinen asian luonteesta riippuen viran puolesta huolehtimaan tulkkauksesta tai tulkin kutsumisesta.

Tulkkaus voidaan järjestää käyttämällä videoneuvottelua tai muuta sovellettavaa tiedonvälitystapaa, jossa istuntoon osallistuvilla on puhe- ja näköyhteys keskenään tai puhelimitse.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa