Minilex - Lakipuhelin

Oikeusapu yrityksille

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusapua ei anneta yhtiölle tai yhteisölle. Myöskään konkurssipesä tai kuolinpesä ei voi saada oikeusapua, mutta sen sijaan kuolinpesän osakas voi saada oikeusapua.

Elinkeinonharjoittaja voi kuitenkin saada oikeusapua elinkeinotoimintaansa koskevassa asiassa. Oikeusapua annetaan elinkeinonharjoittajan elinkeinotoimintaa koskevassa, muussa kuin tuomioistuinasiassa vain, jos siihen on erityistä syytä huomioon ottaen;

  • toiminnan laatu ja laajuus,
  • elinkeinonharjoittajan taloudellinen ja henkilökohtainen tilanne,
  • olosuhteet kokonaisuudessaan.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Elinkeinonharjoittaja voi saada oikeusapua elinkeinotoimintaa koskevassa tuomioistuinasiassa. Yhtiö ja yhteisö eivät voi saada oikeusapua. Jos henkilö on yrityksen johtaja voi hän saada henkilökohtaisiin asioihinsa oikeusapua, mikäli hänen varallisuutensa menee oikeusavun saamiseksi määrättyihin rajoihin. Kysymys, koska hakija voi saada apua elinkeinotoimintaansa on aina ratkaistava tapauskohtaisesti ja se edellyttää oikeudellista harkintaa. Tähän kuuluu olennaisena seikkana käyttövaralaskelma, jossa huomioidaan henkilön tulot ja menot, sekä mm. elatusvelvollisuus ja puolison varallisuustilanne.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa