Minilex - Lakipuhelin

Oikeusaputoimisto

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusaputoimistot ovat valtion alaisia oikeudellisia palveluja ja yleisen edunvalvonnan palveluja tarjoavia toimielimiä. Oikeusaputoimistoja on eri puolella Suomea ja ne on sijoitettu usein käräjäoikeuksien kanssa samaan kuntaan. 

Oikeusapu tarkoittaa, että henkilö voi saada oikeusapua valtion varoista. Oikeusapua voidaan myöntää korvauksetta tai omavastuuosuutta vastaan hakijan taloudellisen aseman perusteella. Oikeusapu kattaa avustamisen oikeudenkäynnissä ja muissa viranomaisissa, vapautuksen eräistä asian käsittelyyn liittyvistä menoista ja muut tarpeelliset toimenpiteet.

Oikeusaputoimiston tehtävänä on tehdä päätökset oikeudesta julkiseen oikeusapuun. Lisäksi oikeusaputoimistot antavat oikeudellista neuvontaa ilman erityistä oikeusavun hakemista. 


» Haluatko vastauksen lakiasiaasi? - Soita 0600 12 450 »  Minilexin lakipuhelin on niitä harvoja palveluita, joita suosittelen ystävilleni.

  Mies, Länsi-Suomi


  Lakimiehet ovat avuliaita ja löytävät ratkaisuja vaikeilta tuntuviin asioihin.

  Nainen, Etelä-Suomi


  Suomen paras lakipuhelin! Kiitos tästä palvelusta.

  Nainen, Itä-Suomi
Oikeusapua voi saada henkilö, jolla ei ole oikeusturvavakuutusta tai mahdollisuutta maksaa tarvitsemaansa oikeudellista apua. Oikeusapua ei myönnetä yhtiölle tai yhteisölle. Oikeusapua tulee hakea kirjallisella hakemuksella oman kotikunnan oikeusaputoimistosta. 

Oikeusaputoimisto perii hakijalta maksun myöntäessään oikeusavun. Oikeusapumaksun suuruus on 70 euroa. Maksu peritään kaikilta paitsi niiltä, jotka saavat oikeusapua korvauksetta ilman omavastuuta.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

 • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
 • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
 • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa