Minilex - Lakipuhelin

Oikeusturvan korvaushakemus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusturvan korvaushakemuksen voi tehdä vakuutuksenottaja itse. Korvaushakemuksen voi kuitenkin jättää myös asianajajan tehtäväksi. Jos asianajaja tekee korvaushakemuksen, hän tarvitsee siihen valtuutuksen vakuutuksenottajalta.

Useilla vakuutusyhtiöillä on valmiit lomakkeet, joko paperisena tai Internetissä, joilla korvausta voi hakea. Korvausta voi hakea yleensä myös puhelimitse. Korvausta haetaan siltä vakuutusyhtiöltä, joka on oikeusturvavakuutuksen myöntänyt.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Korvausta on mahdollista hakea etukäteen, mutta korvausta voi hakea senkin jälkeen, kun oikeudellisia kuluja on jo syntynyt. Haettaessa korvausta vakuutusyhtiölle tulee yleensä toimittaa sellaisia asiakirjoja, joista vakuutusyhtiö voi todeta vakuutustapahtuman todella sattuneen. Tällainen asiakirja voi olla esimerkiksi haastehakemus.

Asiakkaan kannalta voi olla yksinkertaisinta antaa asianajajan hoitaa korvauksen hakeminen. Asianajaja voi siten myöhemmin laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä sen osuuden ja asiakkaalta asiakkaan omavastuuosuuden.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa