Minilex - Lakipuhelin

Oikeusturvavakuutus ositus

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Ositus on omaisuuden jakamista avioerossa. Jos puolisoilla ei ole avio-oikeutta toistensa omaisuuteen, on omaisuus jaettava ns. omaisuuden erottelulla.

Omaisuuden ositukseen kuuluu, että selvitetään, mitä omaisuutta puolisot omistavat sekä selvitys puolisoiden veloista ja muista omaisuuksista ja vastuista.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Kotivakuutukseen saattaa sisältyä oikeusturvavakuutus. Vakuutus ei kuitenkaan korvaa kaikkia yksityiselämän riitatilanteita. On siis syytä tutustua huolella vakuutuksen ehtoihin ja sisältöön. Vakuutusyhtiöt ja pankit tarjoavat erilaisia vakuutuksia, joissa on eri sisältöjä vakuutuksen laajuuden mukaan.

On siis mahdollista, että oikeusturvavakuutus korvaa osituksesta johtuvat asianajo- tai pesänjakajan kulut. Pääsääntöisesti avioeroon liittyvät varallisuus- ja muut riidat on kuitenkin jätetty oikeusturvavakuutuksien korvauspiirin ulkopuolelle.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa