Minilex - Lakipuhelin

Oikeusturvavakuutuksen hinta

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusturvavakuutus sisältyy moniin kotivakuutuksiin, joten oikeusturvavakuutuksen hinta on sisällytetty kotivakuutuksen hintaan. Vakuutusyhtiöt saavat itse päättää myymiensä vakuutusten hinnan, joten oikeusturvavakuutuksen hintaa ei voi yksiselitteisesti sanoa. Hankkiessa vakuutusta kannattaa kysyä useilta vakuutusyhtiöitä tarjouksia ja kilpailuttaa vakuutusyhtiöitä.

Yleensä oikeusturvavakuutus sisältää korvauskaton eli enimmäiskorvausmäärän. Tätä enempää oikeusturvavakuutus ei kata oikeudellisia kuluja. Yleisin korvauskatto on 8 500 euroa, mutta jotkin vakuutusyhtiöt myyvät laajennettuja vakuutuksia, joissa yleisin korvauskatto on 17 000 euroa.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Oikeusturvavakuutus sisältää yleensä omavastuuosuuden, eli osuuden, jota vakuutus ei kata. Omavastuuosuus vaihtelee vakuutusyhtiöstä riippuen. Yleensä yksityishenkilön omavastuun osuus on noin 150-340 euroa ja tämän jälkeen 15 % kustannuksista.

Oman oikeusturvavakuutuksen korvauskaton ja omavastuuosuuden saa selville tutustumalla vakuutuksen sopimusehtoihin.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa