Minilex - Lakipuhelin

Auton oikeusturvavakuutus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusturvavakuutus voi sisältyä autovakuutukseen. Tällöin vakuutettuja ovat yleensä moottoriajoneuvon omistja, haltija ja kuljettaja. Oikeusturvavakuutuksesta korvataan välittömät ja kohtuulliset oikeudenkäynti- ja asianajokustannukset. Lähtökohtaisesti vahingon tai riidan, josta halutaan korvauksia, tulee sattua vakuutuksen voimassaoloaikana, jotta kulut tulevat vakuutuksesta korvattaviksi.

Usein oikeusturvavakuutus sisältää rajoituksia, eli tiettyjä asioita ei korvata. Oikeusturvavakuutus korvaa tavallisesti vain yksityishenkilön vahinkoja. Oikeusturvavakuutus ei siis korvaa sellaisia riitoja, jotka liittyvät vakuutetun työhön. Auton oikeusturvavakuutuksen ulkopuolelle voi olla rajatty myös esimerkiksi rattijuopumukset, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ylinopeusasiat.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

Parhaiten oman oikeusturvavakuutuksen sisällön saa selville lukemalla vakuutuksen sopimusehdot. Oikeusturvavakuutuksesta saatavat korvaukset perustuvat aina vakuutusehtoihin.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa