Minilex - Lakipuhelin

Laajennettu oikeusturvavakuutus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Laajennetulla oikeusturvavakuutuksella tarkoitetaan vakuutustuotetta, jonka korvauspiiri on perusvakuutusta laajempi.

Laajan oikeusturvavakuutuksen tarkempi sisältö selviää vakuutussopimuksesta. Laajennetuksi oikeusturvavakuutukseksi kutsuttu vakuutus voi esimerkiksi korvata maksettavaksi tuomitut vastapuolen oikeudenkäyntikulut, jotka on yleensä rajattu oikeusturvavakuutuksesta korvattavien kulujen ulkopuolelle. 

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Laajennetussa vakuutuksessa myös vakuutustapahtumakohtainen vakuutusmäärä on yleensä korkeampi kuin tavallisessa tai suppeassa vakuutuksessa. Myös omavastuun osuus voi olla pienempi. Laajennetun oikeusturvavakuutuksen ehdot voivat olla monelta osin vakuutuksen ottajan kannalta suotuisammat kuin tavallisessa vakuutuksessa. Vastaavasti myös vakuutusmaksut ovat tällöin tavallisesti korkeammat. 

Vakuutuksen ottajan on siis syytä harkita, olisiko laajennetun oikeusturvavakuutuksen valinnasta hyötyä. Ongelmatilanteissa vakuutusyhtiön ulkopuoliseen asiantuntija-apuun turvautuminen on suositeltavaa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa