Minilex - Lakipuhelin

Oikeusapua naisille

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusapua tarvitseva nainen voi ottaa tukipalveluun yhteyttä, vaikka hän ei tekisi rikosilmoitusta. Tukipalvelua tarjoavat järjestöt antavat oikeusapua tarvitsevalle neuvontaa, tukea ja ohjausta, usein puhelimen välityksellä. Tukipalvelut tarjoavat myös kunnasta riippuen turva-asumispalveluita väkivaltaa kokeneille naisille  ja -lapsille. 

Oikeusapua on mahdollista saada myös valtion avustamana osittain tai kokonaan, kun hakija on pieni- tai keskituloinen tai tuloista riippumatta tuomioistuimen määräämänä, kun uhrin epäillään joutuneen lähisuhdeväkivallan, seksuaalirikoksen taikka henkeen, terveyteen tai vapauteen kohdistuvan vakavan rikoksen uhriksi. 

Rikosuhripäivystys antaa kaikenlaisiin rikoksiin ja rikosprosesseihin liittyvää apua sekä neuvontaa. Rikosuhripäivystyksen auttava puhelin 116 006 on maksuton ja siihen voi soittaa ma-ti 13-21 ja ke-pe klo 17-21. 

Nollalinja p. 080 005 005 on maksuton 24/7 tukipuhelin lähisuhdeväkivallan ja naisiin kohdistuvan väkivallan uhreille. 

Monika-Naiset liitto ry tarjoaa matalan kynnyksen palveluja, oikeudellista neuvontaa ja turva-asumispalvelu väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja -lapsille. Apua tarjotaan useilla eri kielillä ja heillä on käytössään myös tukihenkilöpalvelu. Auttava puhelin: 09 692 2304 ja turvakoti Mona puhelin: 045 639 6274 (24h).

Naisten linja tarjoaa neuvontaa ja tukea väkivallasta huolestuneille naisille ja tytöille. Tietoa löytyy internetistä ja puhelimitse soittamalla 0800 02400.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]