Minilex - Lakipuhelin

Oikeusapu Helsinki

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Helsingin oikeusaputoimisto sijaitsee Salmisaaressa Helsingin käräjäoikeuden yhteydessä, osoitteessa Porkkalankatu 13 G. Oikeusavun asiakaspalvelua voi saada sähköisesti oikeus.fi sivuston kautta tai puhelimitse numerosta 029 56 60120. 

Oikeusapu tarkoittaa valtion varoista osittain tai kokonaan kustannettua oikeudellista neuvontaa. Oikeusapua voidaan myöntää henkilölle, jolla ei ole asian kattavaa oikeusturvavakuutusta ja jonka käyttövara kuukaudessa on alle 1300 euroa tai kun puolisoiden käyttövara on alle 1 200 euroa kuukaudessa. Oikeusapua ei myönnetä yrityksille eikä yhteisöille.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Rikosoikeudenkäynnissä vastaajalle voidaan turvata puolustaja vastaajan varallisuudesta riippumatta. Samoin vakavien väkivalta- ja seksuaalirikosten uhri voi saada varallisuudestaan riippumatta valtion varoin kustannetun oikeudenkäyntiavustajan. 

Oikeusaputoimisto perii hakijalta maksun myöntäessään oikeusavun. Oikeusapumaksun suuruun on 70 euroa. Maksu peritään kaikilta paitsi niiltä, jotka saavat oikeusapua korvauksetta ilman omavastuuta.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa