Minilex - Lakipuhelin

Oikeusturvavakuutus hovioikeus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusturvavakuutus on vakuutus, joka korvaa vakuutusehtojen mukaisesti oikeudenkäyntiin liittyviä kuluja. Vakuutusyhtiöt ja pankit tarjoavat erilaisia vakuutuksia, joissa on eri sisältöjä vakuutuksen laajuuden mukaan. Oikeusturvavakuutusta ostettaessa on hyvä tutustua vakuutuksen sopimusehtoihin.

Oikeusturvavakuutus korvaa asiamiehen käyttämisestä ja todistelusta aiheutuneet kohtuulliset kulut. Kohtuullisuus rajoittaa korvauksen määrää niin, että vakuutus ei korvaa vakuutuksen ottajalle maksettavaksi määrättyjä vastapuolen oikeudenkäyntikuluja. Vastapuolen oikeudenkäyntikulut voivat tulla hovioikeudessa hävinneen osapuolen maksettavaksi.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Hovioikeuden päätöksestä voi hakea valituslupaa korkeimmalta oikeudelta. Oikeusturvavakuutus korvaa valituksen kulut, jos korkein oikeus myöntää valitusluvan. Jos valituslupa evätään, oikeusturvavakuutus ei pääsääntöisesti korvaa siitä aiheutuvia kuluja, kuten asianajajan palkkiota.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa